19-2-2016
WINNAAR VERKIEZING WOONBOOT VAN HET JAAR 2015

.."Vrijdag 19 februari is de uitslag van de Woonboot van het jaar-verkiezing 2015 bekend gemaakt. In aanwezigheid van genomineerde woonbootbewoners, hun architecten en/of aannemers is de winnaar uitgeroepen. De Woonboot van het jaar 2015 is de woonark Weesperzijde te Amsterdam, ontworpen door +31ARCHITECTS. Woonark Weesperzijde biedt het meest complete pakket, een woonboot die van exterieur tot uitvoering voorbeeldig is. Een optelsom van intrinsieke kwaliteiten zo hoog dat Woonark Weesperzijde zich Woonboot van het jaar 2015 mag noemen".

Lees juryrapport

(juryrapport woonbootvanhetjaar 2015)

Bezoek de website

(www.woonbootvanhetjaar.nl)

Bekijk het project

(www.plus31architects.com)

 
18-9-2015
HEROPENING BIBLIOTHEEK SCHILDERSWIJK DEN HAAG

Op vrijdag 18 september 2015 werd ons interieur project de bibliotheek in de Schilderswijk feestelijk heropend door wethouder Wijsmuller en de directeur van de bibliotheek Den Haag. Zie het interview en de impressie van de nieuwe bibliotheek:

 
13-4-2015
OPDRACHT INTERIEUR BIBLIOTHEEK SCHILDERSWIJK DEN HAAG

In Den Haag zal nog dit jaar de bibliotheek in de Schilderswijk heropend worden voor het publiek. In navolging van de Haagse Bibliotheek Nieuw Waldeck wordt er binnenkort weer een geheel nieuw interieur gerealiseerd.